HÄÄPUVUN VUOKRAUS

Batel Boutique mahdollistaa nyt hääpuvun ostamisen lisäksi unelmiesi häämekon vuokraamisen!

1. VALITSE HÄÄPUKU
Varaa sovitus Helsingin hääpuku-liikkeeseemme joka sijaitsee osoitteessa Kalevankatu 55 ja varaa suosikkisi!

2. NOUDA HÄÄPUKU
Nouda valitsemasi hääpuku sovittuun ajankohtaan. (Kalevankatu 55, Helsinki)

3. PALAUTA HÄÄPUKU
Palauta hääpuku liikkeeseemme sovittuna ajankohtana. Hääpukua ei tarvitse pestä, me huolehdimme jokaisen vuokrapuvun perusteellisesta pesusta jokaisen vuokrauksen jälkeen.


Kuvassa näkyvä Darla hääpuku on osa Signature kokoelmaamme. Häämekko on vuokrattavissa!

 

HINNOITTELU
Veloitamme 1000-1300€ hääpuvun 7 päivän vuokraamisesta. Hinta vaihtelee hääpuvuittain. Voit myös sopia pidemmästä vuokra-ajasta, veloitamme 50€ ylimääräistä vuokrauspäivää kohden.

KOKO & MUOKKAUS
Häämekkoja vuokrataan kaikissa koissa. Hääpuvun muokkaukset ovat mahdollisia. Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä.

VAHINGOT VUOKRA-AIKANA

Oletamme että kohtelette vuokrahääpukua varovaisesti. Ymmärrämme, että vahinkoja, kuten napin menetys tai mekon tahrautuminen voi tapahtua.
Merkittävistä vaurioista, kadonneesta hääpuvusta ja varkaudesta vuokra-aikana veloitamme täyden vähittäishinnan (vähennämme vuokrahinnan vähittäishinnasta) hääpuvusta. Ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää.
PERUUTUS 
Emme hyväksy vuokrahääpuku-tilauksien peruutuksia, jossa tilattu koko vaatii uuden hääpuvun valmistamista vuokra-tarpeeseen.  Emme hyväksy vuokrahääpuku-tilauksien peruutuksia, jossa tilattu hääpuku vaatii muokkauksia suunnitteluun.Hyväksymme vuokratilausten peruutuksen vain valmiille vuokrahääpuvillemme. Veloitamme 50% peruutusmaksun.

 

BOOK A FITTING

 

rent a wedding dress Helsinki