Toimitus & Palautus

TOIMITUS

Toimitamme tilauksia kaikkialle maailmaan DXL EXPRESS TOIMITUKSELLA.

Toimitus Suomeen ja EU-maihin kestää 1-3 arkipäivää.

Toimitus Yhdysvaltoihin kestää 1-3 arkipäivää.

Toimitus muualle kestää 1-5 arkipäivää.

Kaikki tilaukset ovat jäljitettäviä. Kun tilauksesi on lähetetty, saat seurantanumeron lähetykseesi.

Toimituksissa voi esiintyä viivästyksiä tullin ja muiden syiden vuoksi. Jos et saa pakettiasi viiden arkipäivän kuluessa sen lähettämisestä, ota meihin yhteyttä. Tarkistamme pakettisi tilan.

Ostajan vastuulla on antaa oikeat toimitustiedot. Batel Boutique ei ota vastuuta, hyvitä tai uudelleentoimita virheellisten tai puuttuvien tietojen vuoksi.

Batel Boutique ei ota vastuuta, hyvitä tai uudelleentoimita viivästyneiden toimitusten osalta. Jos paketti ei saavu määränpäähänsä, se palautetaan meille ja lähetämme sen uudelleen sinulle. Ostajan vastuulla on noutaa paketti ajoissa. Mikäli ostaja ei nouda pakettia ajoissa paikallisesta postitoimistostaan, paketti palautetaan meille. Lähetämme sinulle ilmoituksen sähköpostitse ja lähetämme paketin uudelleen, kun vahvistat toimitusosoitteesi.

Batel Boutiquen hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimituksiin EU-maihin ei liity ylimääräisiä tulleja, veroja tai maksuja. Toimituksiin EU:n ulkopuolisiin maihin saatetaan soveltaa ylimääräisiä tulleja, veroja ja maksuja. Kaikki lisäverot ja tullimaksut ovat asiakkaan vastuulla eivätkä sisälly tilauksen tai toimituskulujen hintaan. Verot ja tullimaksut vaihtelevat maittain ja toimitusosoitteen osavaltion mukaan.

PERUUTUS

Emme hyväksy tilauksen peruutuksia. Ota kuitenkin yhteyttä, mikäli sinulla on ongelmia tilauksesi kanssa. Helsingissä sijaitsevassa studio/boutiquessamme hääpuvun tilanneet asiakkaat hyväksyvät ehdot ja palautuskäytännön allekirjoittamalla tilauslomakkeen.

Helsingissä sijaitsevassa studio/boutiquessamme hääpuvun tilanneet asiakkaat hyväksyvät ja vahvistavat lukevansa ja ymmärtävänsä seuraavat palautuskäytännöt: tilauksesta tehtyjä ja mittatilaustyönä tehtyjä hääpukuja ei voi peruuttaa, palauttaa, vaihtaa tai hyvittää.

Erittäin harvinaisissa tapauksissa, joissa Batel Boutique hyväksyy peruutuksen, ostaja saa osittaisen hyvityksen, joka lasketaan hääpuvun/tilauksen vaiheen perusteella peruutushetkellä. Laskelmassa otetaan huomioon hääpuvun/tilauksen työvaiheet, käytetty työaika, materiaalit ja sovituskerrat.

PALAUTUS JA VAIHTO

Tehdessäsi tilauksen verkkokaupassamme www.batelboutique.com hyväksyt ehtomme ja sopimuksemme.

Kaikki tuotteemme ovat mittatilaustyönä tehtyjä, ja jokainen tuote valmistetaan erityisesti tilauksesi perusteella. Tämän vuoksi emme hyväksy tilauksen peruutuksia, vaihtoja tai palautuksia. Ymmärrämme hääpuvun tilaamisen tärkeyden, ja juuri siksi valmistamme jokaisen tuotteen tilaukseesi, kokoon tai mittoihisi sopivaksi. Tarjoamme koko-oppaan apunasi tavallisiin kokoihin, joiden mittayksiköt ovat tuumina ja senttimetreinä, jotta voit valita oikean koon helposti. Suosittelemme antamaan mitat, jotta varmistamme tuotteen sopivuuden. Tavalliset koot ovat vain viitteellisiä, jotta valitseminen olisi sinulle helpompaa, ja myös ne valmistetaan mittatilaustyönä eivätkä ole palautettavia. Tarjoamme 30 päivän ajan maksuttomia muutostöitä, jos tarvitset muutoksia kokoon tai puvun muihin osiin. Muutoksiin liittyvät toimituskulut maksaa ostaja, ja me muokkaamme puvun toiveidesi mukaisesti ja lähetämme sen takaisin sinulle ilmaiseksi. Suosittelemme palauttamaan muutospaketit meille jäljitettävällä toimituksella. Emme korvaa kadonneita paketteja. Jos sinulla on ongelmia tilauksesi kanssa tai haluat teettää siihen muutoksia, ota yhteyttä, niin autamme sinua.

Nämä käytännöt koskevat mittatilaustöitä.

Saat tuotteen, joka on kuviemme ja kuvauksen mukainen. Lue tuotteen kuvaus saadaksesi kaikki tiedot mekostasi.

Olemme täällä sinua varten. Mikäli sinulla on ongelmia vastaanottamasi tuotteen kanssa, ota meihin yhteyttä chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta, ja ratkaisemme ongelman parhaalla mahdollisella tavalla.

Jokainen tuote valmistetaan Suomessa sijaitsevassa studiossamme, ja jokainen paketti pakataan huolellisesti ja turvallisesti varmistaaksemme, että saat mekkosi täydellisessä kunnossa.

KIIRETILAUKSET

Kiiretilauksia ei voi peruuttaa, palauttaa, hyvittää tai vaihtaa. Meille kestää 1-2 viikkoa valmistaa tilauksesi (joissakin tuotteissa voi olla pidempi valmistusaika), joten jos pyydät nopeampaa toimitusta, priorisoimme tilauksesi valmistuksen. Siksi emme tarjoa peruutusta, palautusta, hyvitystä tai vaihtoa.

**Mekon muokkaus- ja räätälöintipalvelu ei ole peruutettavissa tai hyvitettävissä. Työ mekon parissa alkaa maksun suorittamisen jälkeen, eikä jo tehtyä työtä voi peruuttaa tai hyvittää.