HÄÄMEKON VALMISTUS

HÄÄPUVUN SOVITUS  

Olet sydämellisesti tervetullut vierailemaan Helsingin myymälässämme sovittaaksesi hääpukukokoelmaamme. Työskentelemme ajanvarauksella antaaksemme jokaiselle morsiamelle oman aikansa sovittaa pukuja rauhallisesti suunnittelijamme täydessä huomiossa, joka voi konsultoida ja vastata kaikkiin kysymyksiisi.
Morsiusseurueesi on tervetullut liittymään sovitustapaamiseen!
Sovitus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään.

BOOK A FITTING

Mittatilaushääpuku Helsinki. Batel Lindström designer

HÄÄPUVUN VALMISTUS 

Batel Boutique - hääpuvut valmistetaan käsin Helsingin studiollamme, teemme jokaisen hääpuvun morsiamen vartalon mittasuhteiden mukaan varmistaaksemme täydellisen istuvuuden.
Kun päätät tilata hääpuvun meiltä, otamme vartalosi mitat ja suunnittelemme sovitusaikataulun perustuen häätapahtumaasi ja tarpeisiisi.
Batel Boutique - hääpuvun tilaaminen on paljon enemmän kuin vain hääpuvun ostaminen.
Sovitamme hääpukusi vähintään kerran ennen sen valmistumista (sovitusten määrä riippuu puvun suunnittelusta ja morsiamen tarpeista). Sovituksissamme säädämme puvun kokoa ja pituutta sopiakseen täydellisesti sinulle. Kaikki sovitukset sisältyvät puvun hintaan.
Parasta tilaustuotteena tilatun hääpuvun tilaamisessa on muokattavuus. Voimme tehdä mitä tahansa muutoksia alkuperäiseen hääpuvun suunnitteluun (esimerkiksi pääntie, selkätyyli, hihat, laahus, halkio ja muut...) koska teemme puvun jo valmiiksi juuri sinulle! Jos sinulla on kysymyksiä kokoon tai muokkaamiseen liittyen, ota meihin yhteyttä.

TILAUSAIKA

Suosittelemme tilaamaan hääpuvun 6-12 kuukautta ennen häitä, riippuen hääpukusi suunnittelusta ja hääjuhlan ajankohdasta. Jos löydät täydellisen hääpuvun ja haluat varmistua, että voimme tehdä sen sinulle, tilaa puku mahdollisimman aikaisin. Vartalon mittaukset voidaan ottaa myöhemmin tarvittaessa. Hyväksymme myös pikatilauksia (1-6 kuukautta ennen häitä), joten älä epäröi kysyä meiltä, ehtiikö hääpukua vielä tilata.

 

Hääpukuliike Helsinki

HINNOITTELU

Hääpukujemme hinta näkyy verkkosivuillamme kunkin hääpuvun vieressä. Hääpuvun hinta on kiinteä ja sisältää kaiken - hääpuvun mittatilaustyön, materiaalit, rajattomat sovitukset, koon muutokset ja kätevän pukupussin. Hintaan sisältyy myös suunnittelun muokkaaminen. (Lisäkuluja voi aiheutua, mikäli työmäärä ja/tai materiaalikustannukset kasvavat merkittävästi ja näistä mahdollisista lisäkuluista sovitaan aina etukäteen).

 

BOOK A FITTING