MITTATILAUSHÄÄPUKU

Etsitkö täydellistä hääpukua eikä tunnu löytyvän? Anna meidän suunnitella unelmiesi hääpuku sinulle! Batel Boutique on erikoistunut räätälöityjen hääpukujen suunnitteluun morsiamen omien ideoiden, toiveiden ja inspiraatiokuvien pohjalta.
Mittatilaushäämekko unelmien morsiamelle. Hääpukuliike Helsinki.

HÄÄPUVUN KONSULTAATIOSOVITUS

Morsiusmallistojemme ja hääpuvun räätälöinnin lisäksi suunnittelemme myös räätälöityjä hääpukuja morsiamen omien ideoiden, toiveiden ja inspiraatiokuvien perusteella.Räätälöidyn hääpuvun suunnittelu alkaa sovituksella ja konsultaatiotapaamisella, jossa yhdessä suunnittelemme täydellisen hääpuvun juuri sinulle.Sovituksessa kuuntelemme ensin toiveitasi ja ideoitasi, katsomme inspiraatiokuviasi, sovitamme erilaisia hääpukumalleja löytääksemme juuri sinulle sopivan siluetin, valitsemme yksityiskohdat, jotka tekevät hääpuvustasi täydellisen erityisen, ja valitsemme kankaat laajasta kangasvalikoimastamme.Kun kaikki yksityiskohdat on valittu, luonnostelemme hääpuvun sinulle. Räätälöidyn hääpuvun sovitus ja konsultaatio on maksuton eikä sido sinua mihinkään. Jos päätät tilata räätälöidyn hääpuvun meiltä, teemme tilauksesi.

VARAA SOVITUS

RÄÄTÄLÖIDYN HÄÄPUVUN TUOTANTO
Batel Boutiquen hääpuvut valmistetaan käsin Helsingin studiollamme. Valmistamme jokaisen hääpuvun morsiamen vartalon mittojen perusteella varmistaaksemme täydellisen istuvuuden. Kun olet päättänyt tilata räätälöidyn hääpuvun meiltä, otamme vartalomittasi ja suunnittelemme sovitusaikataulun hääpäiväsi- ja tarpeidesi perusteella. Sovitamme hääpukuasi vähintään kerran ennen sen valmistumista (sovitusmäärä riippuu puvun suunnittelusta ja morsiamen tarpeista). Sovituksissa säädämme puvun kokoa, pituutta ja yksityiskohtia, jotta se istuu täydellisesti sinulle. Kaikki sovitukset sisältyvät hääpuvun hintaan. Parasta räätälöidyn hääpuvun tilaamisessa on nähdä visiosi toteutuvan. Suunnittelemme hääpukusi yhdessä joka vaiheessa! Sovituksissa voit edelleen muokata räätälöidyn hääpukusi suunnittelua varmistaaksesi, että se on juuri sellainen kuin haluat.

Jos sinulla on kysyttävää räätälöidyistä hääpuvuista, ota meihin yhteyttä TÄÄLLÄ.

HÄÄPUVUN TILAUSAIKA
  Suosittelemme tilaamaan räätälöidyn hääpuvun 6-12 kuukautta ennen häitäsi riippuen hääpuvun suunnittelusta ja häätietueestasi. Jos olet löytänyt täydellisen hääpukusi ja haluat varmistaa, että voimme tehdä sen sinulle, tilaa puku mahdollisimman aikaisin. Vartalomittaukset voidaan tehdä myöhemmin tarvittaessa. Hyväksymme myös pikatilauksia (1-6 kuukautta ennen häitä), joten voit kysyä meiltä, voitko vielä tilata räätälöidyn hääpuvun meiltä. Ota meihin yhteyttä TÄÄLLÄ.

 

HINNOITTELU 
Räätälöidyn hääpuvun hinta riippuu puvun suunnittelusta ja käytetyistä kankaista. Hinnat vaihtelevat 1600 € - 2500 € välillä. Hääpuvun hintaan sisältyy kaikki - hääpuku mittatilaustyönä, materiaalit, rajattomat sovitukset, koon muutokset ja pukupussi. Kysy meiltä räätälöidyn häämekon hinta-arviota TÄÄLLÄ.